Àngels Margarit recollirà el reconeixement a la seva trajectòria i talent innovador de mans de la Fundació AISGE amb el Premi Actúa Danza 2016

Aquest dilluns 21 de Novembre a les 19:30 al Teatre Nuevo Apolo de Madrid Àngels Margarit assitirà a la gala dels VIII Premios Actúa, que concedeix anualment la Fundació AISGE a prestigioses figures del món del cinema, la televisió, el teatre i la dansa a recollir el seu premi. En la categoria de Dansa, el consell d’administració d’AISGE ha volgut reconèixer el talent creatiu i innovador de dos grans figures de l’escena espanyola, els ballarins i corògrafs Àngels Margarit i Antonio Najarro.

premis Actua Dansa 2016

Foto muntatge de El Mercurio Digital

A ells se sumen en les categories d’actriu a Terele Pávez i a Julieta Serrano i en la d’actor, a Josep María Flotats i a Manuel Galiana.

La ballarina, coreògrafa, directora de la companyia Mudances i pedagoga Àngels Margarit (Terrassa, Barcelona, 1960) succeeix a Sara Baras, premiada el 2015, mentre que Antonio Najarro (Madrid, 1975), actual director del Ballet Nacional d’Espanya, ocupa el lloc que l’any passat va merèixer Goyo Montero.

Si voleu saber més podeu consultar les notícies a Fundación AISGE (+) , Agencia EFE (+), El Mercurio digital (+) y Danza.es (+)

 

Moltes felicitats Àngels!