ORIGAMI a la Cuarta Pared (Madrid) el 15 i 16 de novembre

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Color 1_web
Origami és una dansa que es desplega en ziga-zaga i es transforma en laberint, cal entrar per les finestres i no perdre mai el fil.

Amb el nom d’ORIGAMI, Àngels Margarit/cia. MUDANCES presenta per primera vegada un espectacle per a públic jove. És un espectacle on la dansa és el llenguatge protagonista, però desdibuixa els seus límits per ésser indestriable amb l’espai, la llum, els objectes, la música… Una poètica visual plena de sorpreses i suggeriments, que ens invita a inventar la nostra pròpia història, la nostra lectura personal de les diferents situacions escèniques.

ORIGAMI s’ha elaborat a partir de l’imaginari dels espectacles de MUDANCES, retreballant materials i articulant-los al voltant de la finestra, com a idea d’espai per retallar i seleccionar, mirar i veure, sortir i entrar, suggerir i imaginar, i, en definitiva, viatjar per un joc de laberint escènic, sense perdre el fil.

En aquesta ocasió es presenta a la Sala Teatro Cuarta Pared de Madrid els dies 15 i 16 de novembre de 2015 a les 17.30 i 10.30 h respectivament, dins del marc de la 30a edició de les Setmanes Internacionals de Teatre per a Nenes i Nens organitzades per Acción Educativa.