NEXT

Next és una peça per a tres intèrprets, una peça nua que dóna a la dansa i a la qualitat dels seus intèrprets tot el protagonisme.

A Next es va creant un territori canviant, puntillista i voluble,habitat per tres cossos que són alhora tres contenidors i tres paisatges exposats a situacions que els modifiquen. Joc de geometries, física relacional de cossos, tensió en equilibri que esculpeix l’altre.

A Next tot és espai i paisatge, també la música i, en algun moment, relliscant o percutint avellutada,la veu de Chavela Vargas.

Som o tenim alguna cosa més que un cos que es modifica?

Direcció i coreografia Àngels Margarit
Intrepretació i coreografia Isabel López, Koldo Arostegui, Lourdes Solá
Música original Krishoo Monthieux y Joan Saura
Cançons Chavela Vargas
Espai escènic i paisatges Àngels Margarit
Vídeo Núria Font
Il·luminació Maria Domènech
Vestuari Ariadna Papió
Assistent direcció [en pràctiques del CSD de l’IT] Olga Santín
Assistència tècnica gravació paisatges Marc Ases
Assistent tècnic il·luminació Bernat Tresserra
Equip de gestió Montserrat Llabrés
Begonya Companyon

NEXT és una producció d’ Àngels Margarit / cia. Mudances,

en coproducció amb el TNT-Terrassa Noves Tendències 2012 de Terrassa,
i en col·laboració amb l’Institut del Teatre de Vic i de l’Estruc de Sabadell.

Lloc i data de l’estrena

TNT Terrassa Noves Tendències 2012
Teatre Alegria, Terrassa
6 d’octubre 2012.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

La compañía Mudances, que dirige la coreógrafa y bailarina Àngels Margarit, de Terrassa, aportó uno de los numerosos estrenos del festival Terrassa Noves Tendències (TNT). Para la ocasión, Mudances presentó “Next”.

(…) La nueva obra de Margarit se asienta sobre sus objetivos. Es una coreografía al servicio del bailarín. (…)La letra, reconocible casi para todo el público, nos invitó a dejarnos llevar por el movimiento y la expresión de los tres bailarines, muy jóvenes, pero con una energía y una flexibilidad envidiable. Los intérpretes bailan solos, en duo o en terceto y no necesariamente desarrollan el mismo movimiento cuando están los tres en el escenario. Su trayecto se convierte en un juego donde se buscan, se encuentran y se separan. Los tres nos brindan en muchas ocasiones figuras geométricas de composición perfecta, algunas de las cuales ponen la piel de gallina por su dificultad y porque, una vez realizadas, aparentan ser muy frágiles. “Next” discurre como una viaje de placer para los cinco sentidos.

Mercè Boladeras, Diari de Terrassa, Barcelona, 9 de octubre de 2012