Projectes especials

Track, 15′
Coreografia a partir dels materials de la tercera part de Larandland per als estudiants del tercer any de dansa contemporània de la Skolen for Moderne Dans de Copenague, Dinamarca, 2010.


 

arbraçada
Treball en procés sorgit del laboratori de dansa interactiva organitzat per NU2’s, en el context d’IDN – Festival d’Imatge Dansa i Nous Mitjans. Una col·laboració entre Àngels Margarit i Núria Font per cercar una relació orgànica, un espai de diàleg en escena entre el gest, les imatges, la llum i el so, cinètica vegetal per a un solo de dansa on Àngels Margarit balla i fa ballar les imatges més enllà del propi cos.
IDN – Festival d’Imatge Dansa i Nous Mitjans. Barcelona, 2007.
L’Estruc, Sabadell, 2008.


 

Tèrbol, 12′
Coreografia amb materials de Tèrbola per als tallers dels alumnes de 6è de dansa contemporània de l’Institut del Teatre de Barcelona, Espanya, 2005.


 

Branques
Dins de FRAMED, una proposta de Núria Font per als Divendres a l’American. Gavà, Espanya, 2004.


 

Espèces d’espaces, 23’
Creació a partir del repertori d’El Somriure per a la Compagnie Coline, en residència a La Maison de la Danse d’Istres, França, 2003.


 

Uni.versos, 20′
Estructura improvisada al voltan de J.L. Borges, amb Joan Saura (música) i Núria Font (vídeo) dins de Kosmopolis – Festa Internacional de la Literatura. CCCB, Barcelona, 2002.


 

Margarita la Tornera
Coreografia de l’òpera de Carlos Fernández Shaw i Ruperto Chapí dirigida per Emilio Sagi. Madrid, Espanya, 2000.


 

Ella diu el vent, 40’
Creació per a la companyia Watton & Edwards. London, England, 1999.


 

Rafales, 28’
Creació per al CNDC d’Angers, França, 1998.


 

Fragments, 28′
Versió d’una part de Suite d’estiu recomposta per a 16 persones com a taller de repertori pels alumnes de 7è de dansa contemporània de l’Institut del Teatre de Barcelona, Espanya, 1997.


 

Noria, 25’
Creació per a la Cia. Espacio Alterno de Caracas, Veneçuela, 1994.


 

Vuit Dones amb Vermell
Coreografia per a la Nit del Cava, inauguració de les Caves Reventós i Blanc. 1989


 

Coreografia per al Pabelló Mies Van Der Rohe
Per a l’exposició de joies de Victor Caparrós, dissenyada per Pep Anglí i Amàlia Pascual. Octubre, 1987. Aquesta instal·lació rep el Premi F.A.D. per instal·lacions efímeres.