Documentals


Monogràfic sobre Àngels Margarit/Cia. MUDANCES
a Nits Temàtiques (BTV)

Programa especial de 60’ a NITS TEMÀTIQUES, espai sobre les arts escèniques, dedicat a la trajectòria d’Àngels Margarit/Cia.MUDANCES. Programa coproducció de la companyia en col·laboració amb Barcelona Televisió (BTV), i realizat per Núria Font, col·laboradora habitual de la companyia. Al llarg d’una hora, es fa un recorregut pels espectacles creats des del 1985 amb imatges del material videogràfic dels arxius de la companyia i amb imatges dels assajos de TÈRBOLA, l’última producció. Com a contrapunt a les imatges, apareixen el discurs i les reflexions d’Àngels Margarit que resumeixen vint anys en la creació coreogràfica.

Emissió: 27 de juny de 1998


Monogràfic sobre Àngels Margarit/Cia. MUDANCES
a Metrópolis (TVE)

Alina Iraizov, directora del programa cultural METRÓPOLIS de Televisión Española (La 2), es va desplaçar recentment a Barcelona per enregistrar un monogràfico de 30’ sobre Àngels Margarit que va obrir la temporada 1998/99 del citat espai televisiu. En aquesta ocasió, l’atenció es va centrar en la persona d’Àngels Margarit com a creadora i intèrpret.

Emissió: 29 de setembre de 1998.


L’EDAT DE LA PACIÈNCIA, d’Àngels Margarit/Cia. MUDANCES
a Nits Temàtiques (BTV)

Programa especial de 60’ a NITS TEMÀTIQUES, espai sobre les arts escèniques, dedicat a L’EDAT DE LA PACIÈNCIA. Programa coproducció de la companyia en col·laboració amb Barcelona Televisió (BTV), i realizat per Núria Font. Al llarg d’una hora, es fa un recorregut pel desenvolupament de l’espectacle amb imatges dels assajos i també reflexions d’Àngels Margarit sobre aquest procés creatiu.

Emissió: setembre de 1999.


RETRATS COREOGRÀFICS. Àngels Margarit.

Documental sobre FlexelF, realitzat per Núria Olivé i produït pel Mercat de les Flors (Barcelona), pel programa Nydia (TV3)
Barcelona 2008

(Vegeu vídeo)