Àngels Margarit – Pedagogia


 

Per Àngels Margarit, coreografia, interpretació i pedagogia han estat sempre vinculades, es retroalimenten i, alhora, originen noves fites i recerques. Per aquest motiu, Margarit dóna habitualment tallers de tècnica, composició i repertori i col·labora amb diferents estructures pedagògiques nacionals i internacionals.

Des de l’estructura d’Àngels Margarit / cia.MUDANCES, s’han impulsat programes de formació continuada com m.a.p. i mòdulmap. Les classes tècniques i tallers són impartits per membres de la companyia i per artistes o professors de prestigi internacional. Això permet el creixement i aprenentatge continuat tant dels membres de la companyia com de la comunitat de professionals. Al llarg dels anys, molts ballarins i estudiants han pogut participar i adquirir formació en noves tècniques, eines i mètodes de treball i també apropar-se al treball d’Àngels Margarit / cia.MUDANCES. La idea de compartir i transmetre està constantment present en el treball de la companyia.

Per una altra part, al voltant dels espectacles per a públic jove –Origami, FlexelF i Back Àbac-, s’han desenvolupat materials pedagògics que es difonen a través de tallers per a escoles i famílies.  De la seva passió per la dansa surten les ganes de divulgar i compartir l’experiència creativa i de desplegar les seves pràctiques i jocs per a nens, joves i famílies. Aquests tallers ens aproximen a la dansa i a la creació sense necessitat de cap experiència prèvia, i proporcionen informació i recursos per gaudir més de les propostes, precisament, per mostrar que de la dansa i la creació en podem gaudir tots.