CAPRICIS a La Pedrera el 22 d’octubre

Capricis

Un “caprici”, tothom ho sap,  és  quelcom poc raonable, desmesurat o imprevisible.

Capricis és un projecte que parteix dels 24 Capricci de Paganini, peces curtes per a violí sol de gran virtuosisme tècnic i que suggereixen les emocions més diverses.

Capricis és un divertiment on el joc és un dels elements protagonistes. La dansa pren l’estructura musical dels 24 Capricci com a guió, reinterpreta i multiplica la proposta musical amb l’esperit de fer-la visible, esculpir-la en els cossos o dibuixar-la en l’espai. Una proposta escènica única en què els intèrprets, cadascun amb la seva singularitat, són l’ingredient bàsic on la peça pren cos.

Capricis s’encetà al Grec 2013 Festival de Barcelona i és una proposta modular i modulable que es crea o recrea per a circumstàncies específiques i que converteix en un “caprici” també cada nova presentació.

En el site-specífic de La Pedrera, que es representa el dijous 22 d’octubre a les 20 h, la peça juga amb l’arquitectura integrant-la a la reinterpretació coreogràfica de la música, en una proposta modular per diferents espais de l’edifici; un recorregut en què el públic s’anirà trobant els ballerins.

Comprar entrada