Jeremy Nelson en BCN en Diciembre con m.a.p.

JeremyNelson

Tornem a tenir a Jeremy Nelson amb nosaltres.

Un mestre que no et pots pedre!

Dansa contemporània: curs dirigit a ballarins, mestres, coreògrafs, estudiants avançats.

Del 27 al 30 de Desembre 2016
De 10 a 14:00 h

Lloc: La Caldera
Preu: 200 €

*Si t’inscrius abans del 30 de Novembre tindràs un 30% de descompte.

www.jeremynelsondance.org

Contemporani  (Cartell)

Les classes de Jeremy Nelson estan marcades pels més de 25 anys d’estudi continu del treball de Barbara Mahler i Susan Klein, i en els darrers anys també pels estudis en Alexander Technique®, Bodymind Centering® i Feldenkreis Method.

La classe focalitza en la integració d’aquesta recerca i del treball d’alineació en el moviment. Se centrarà principalment en el treball al voltant de l’estructura de l’esquelet i les seves connexions, permetent més mobilitat i lleugeresa en la musculatura superficial i una utilització més eficient del terra. La intenció és que cada estudiant pugui experimentar i desenvolupar aquesta consciència corporal en el seu cos i reconèixer la seva individualitat. S’incorporaran diferents enfocs de treball de manipulació amb parelles que ajuden a aprofundir la nostra consciència i ens donen l’oportunitat d’experimentar realment algunes d’aquestes idees d’una manera física. Es posarà en pràctica a través d’exercicis i moviments la improvisació i les puntuacions d’improvisació, i també amb algun treball de frases coreogràfiques.

Jeremy Nelson,va ser ballarí de The Stephen Petronio Dance Company, a New York, des del 1984 fins el 1992. El 1991, va guanyar el premi New York Dance and Performance (“Bessie”) per la seva brillant actuació amb la companyia. Va ser Artista-en-residència al Movement Research, el 94/1995, i a Dance Space, el 2003/2004 i va rebre la John Simon Guggenheim Memorial Foundation Fellowship de coreografia el 2004.

És membre de la plantilla de professors del Movement Research, a New York i artista invitat al Connecticut College. Als Estats Units, ha format part de l’American Dance Festival, i de diferents universitats com New York University Tisch School of the Arts i Bennington College. En els darrers 18 anys ha estat donant classes i tallers per tot el món, tant a estudis com a festivals com ImPulsTanz, a Viena, l’escola P.A.R.T.S., a Brussel·les, Escuela Nacional de Danza Clásica y Contemporánea, a Mèxic, Instituto de Bellas Artes, a Cuba, International Summer School of Dance, a Tokyo, DansensHus, a Copenague, i el Kalamata Dance Festival, a Grècia; també a companyies com ROSAS, d’Anna Teresa de Keersmaaker, de Brusel·les, Sasha Waltz Company, de Berlin, i Siobhan Davies Dance Company, de Londres. Des del 1994 presenta les seves coreografies a diferents espais i teatres de New York com el Lincoln Center Out-of-Doors, Danspace Project a St Mark’s Church, PS 122 i Dance Theater Workshop, i també a diferents països com Veneçuela, Anglaterra, Nova Zelanda, Alemanya, Chile i Espanya.  Els darrers anys ha viscut a Copenhagen on va ser cap del departament d’educació de dansa de SCENE SKOLEN de Dinamarca.

 

Com fer la inscripció?

Enviar un correu electrònic a aula@lacaldera.info adjuntant un currículum i especificant els cursos que es volen fer.

Per reservar la plaça és indispensable pagar el 50% per avançat.

Un cop començat el curs la quantitat abonada no es retornarà en cap cas.

El pagament es podrà fer per transferència bancària, o bé, en efectiu a les oficines de La Caldera (C/ Eugeni d’Ors 12) en horari d’oficina: de dilluns a dijous de 10 a 14 i de 15.30 a 18h i els divendres de 10 a 14h.

Les transaccions internacionals han de ser en euros.

Les despeses generades per aquestes transaccions aniran a càrrec del remitent.

Cada estudiant és responsable del seu propi allotjament i desplaçament al lloc on es realitza el workshop o laboratori.

Descomptes:

Socis i residents de la Caldera, amics d’Àngels Margarit/cia. Mudances i socis de l’APdC: 20% de descompte.

Els descomptes no són acumulables.

Data límit per inscripcions el 14 de desembre

Si t’inscrius abans del 30 de Novembre tindràs un 30% de descompte.

Un projecte de En col·laboració amb
logoMUD La_Caldera