Àngels Margarit a la Manufacture de Lausanne

Àngels Margarit a la Manufacture de Lausanne

Àngels Margarit impartirà un curs de tècnica de dansa contemporània, composició i repertori, en el nou programa de Llicenciatura de Dansa Contemporània de la Manufacture de Lausanne.

Des del 20 d’ctubre al 7 de novembre de 2014.

Llicenciatura de Dansa Contemporània
Opció creació

La llicenciatura de Dansa Contmeporània que ofereix la Manufacture –University of Performing Arts of Western Switzerland – en col·laboració amb Zurich University of the Arts (ZHdK), és el primer programa de nivell universitari de dansa contemporània de Suïssa. Programa orientat principalment a la pràctica i elaborat en col·laboració amb institucions internacionals capdavanteres. Per això, els estudiants tenen l’oportunitat de familiaritzar-se amb diferents llenguatges coreogràfics; conèixer prestigiosos professionals i pedagogs de la dansa i formar part d’una xarxa nacional i internacional.

L’opció de creació que s’ofereix a Lausanne en col·laboració amb P.A.R.T.S. (Brussel·les), és una part integral de la visió pedagògica que segueix el departament de teatre de la Manufacture des del 2003. El programa emfasitza els conceptes de creativitat, independència i un enfocament reflexiu.

A la Manufacture, la presència dels departaments de dansa i de teatre en un mateix lloc permet el desenvolupament de sinergies entre els departaments i fomenta una aproximació interdisciplinària.

Audició: Per a l’opció de creació, la Manufacture organitza cada any una audició a partir de la qual es compon una classe de dotze ballarins.

Cap acadèmic: Thomas Hauert.

+INFO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *