From B to B

Àngels Margarit / Thomas Hauert

Els dos coreògrafs comparteixen un amor profund pel moviment, el gust per una certa virtuositat física, una sensibilitat particular per l’espai, una manera de crear un univers de textures canviants, dinàmiques i constel·lacions sorprenents.

Àngels Margarit, coreògrafa catalana, i Thomas Hauert, coreògraf suís establert a Brussel·les, pertanyen a diferents generacions, tenen diferents recorreguts i cadascú ha desenvolupat una veu artística pròpia i genuïna. Malgrat els camps d’interès que tenen en comú i una curiositat artística sorprenentment propera, molts dels mètodes de creació que apliquen difereixen radicalment. Va ser en veure la dansa de l’altre que va néixer el desig de treballar junts. From B to B evoca un trajecte de Brussel·les a Barcelona, però podria fer referència a un lloc B assolit per cada un dels artistes provenint d’A via el camí individual de les seves vides. Cada un dels seus punts de partida conté el potencial de ser el pròxim destí de l’altre.

Creació i interpretació Àngels Margarit

Thomas Hauert

Il·luminació Jan Van Gijsel
Música Joan Saura i altres músiques
Textos doblets i doble acròstic Marius Serra
Altres textos Àngels Margarit
Thomas Hauert
Vestuari Rosa Codina
Objectes i attrezzo Pere Milan
Vídeo Núria Font
So Marc Ases
Assistent assajos Isabel López
Producció executiva Dominique Bernat
Fotografia Rafael Vargas
Equip de gestió Begonya Companyon
Montserrat Llabrés
David Márquez

From B to B és una producció d’Àngels Margarit/cia Mudances
i de ZOO – Thomas Hauert
en coproducció amb Festival Grec 2011, Barcelona
i Festival La Bâtie, Ginebra (Suïssa)
amb la col·laboració del CAET-Terrassa (Espanya).

Lloc i data d’estrena

Grec 2011 Festival de Barcelona
Mercat de les Flors
22 de juliol de 2011

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Àngels Margarit i Thomas Hauert són dos artistes compromesos amb la dansa i la seva relació amb l’espai i el mestissatge amb altres llenguatges.
…Humor, molt d’humor, derivat de la sintonia que es percep entre tots dos, i que es desenvolupa i es plasma sobretot en aquelles facetes de l’espectacle que tenen menys a veure amb la dansa i més ab la performance multidisciplinària.
…Contemplat com un tot, From B to B és una proposta que aconsegueix transmetre els seus objectius. Utilitza amb sensibilitat les diferents disciplines que componen el teixit conceptual del muntatge.

Juan Carlos Olivares, Ara, Barcelona, 27/07/2011

Pensat com una posada en comú entre els seus llenguatges –amb l’ondulació que marca Margarit a través d’eixos forts i el trencament dels supòsits dinàmics que fa tan particular Hauert–, From B to B és un treball amable per ballar plegats sense traspassar l’essència de cap dels dos intèrprets.

Bàrbara Raubert, Avui, Barcelona, 24/07/2011

El espectáculo From B to B es un lúdico y juguetón cara a cara entre la coreógrafa y bailarina catalana, premio nacional de danza 2010,Àngels Margarit y el coreógrafo suizo Thomas Hauert.
(…) Inteligente es el juego con las letras que realizan ambos intérpretes. Entre Thomas y Ángels hay feeling y eso dinamiza la pieza.

Carme del Val, El País, Barcelona, 24/07/2011