El espacio del cuerpo y el cuerpo en el espacio – master class

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Aquest curs és una aproximació al llenguatge i eines de composició que Àngels Margarit ha anat elaborant a través dels seus solos i les diferents creacions per a la companyia MUDANCES.
Es divideix en dues parts. En la seva vessant més formal, la primera part, és una classe tècnica que parteix d’un escalfament que va de dins a fora i de baix a dalt, a base d’estiraments i col·locació de l’estructura del cos, i busca l’eficiència i l’organicitat del moviment. És especialment important el treball del terra com a suport i els anclatges i projecció del moviment a l’espai. Es fa treball a terra i al centre i es desenvolupen i aprenen seqüències de moviment més complexes, dinàmiques i desplaçades per l’espai.
La segona part proposa un laboratori orientat cap a la composició, la improvisació i el joc, posant un èmfasi especial en la percepció i exploració de l’espai, com a experiència compartida, com a element essencial d’una escriptura física: pensem en el cos com a territori i paisatge, com a espai que es transforma i transforma, en relació amb ell mateix i amb els altres.
Aquesta segona part cerca ampliar els registres físics que utilitzem al moure’ns, el treball és individual a partir de les característiques i habilitats particulars de cada ballarí i també amb parelles i/o grups per produir situacions de composició compartida interaccionant amb el grup. El darrer dia la sessió serà oberta i s’invitarà al públic a participar en algunes propostes dels participants.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *