KIRSTIE SIMSON + MICHAEL SCHUMACHER a BCN amb MAP aquest Juliol

No us perdeu l’ocasió de treballar amb aquest dos mestres.

KIRSTIE SCHUMACHER

Kirstie Simson & Michael Schumacher

Del 4 al 8 de juliol de 2016
De 10 a 13 i de 14 a 17 h

Lloc: La Caldera
Preu: 300 €

Mostra del treball dels alumnes realitzat al taller i una actuació especial de Michael Schumacher i Kirstie Simson, el dissabte 9 de juliol a les 19h.

Vídeo: Force of Nature, 4 /02/2016 – Kirstie Simson i Michael Shumacher.

 

Pràctica de improvisació i performance (Cartell)

Kirstie Simson i Michael Schumacher estaran compartint la seva extensa experiència en dansa improvisació en aquest taller. Compartiran què els ha inspirat en les seves pràctiques durant les últimes tres dècades. En el taller es treballarà a partir d’exploracions de moviment per desenvolupar i afinar la capacitat perceptiva com un mitjà d’ampliar l’experiència i la comprensió d’allò que està disponible a nosaltres quan ens movem.

Les classes aniran sobre l’escolta del cos, incidint en com aplicar aquesta escolta al moviment.

El treball es proposarà a través d’exercicis, deixant temps pel joc i l’exploració, a través de pautes de moviment, observacions i xerrades. El taller aprofitarà la capacitat d’escolta dels ballarins i proporcionarà estructures que entrenaran la intel·ligència física dels ballarins i els oferirà un camp obert per a la investigació i l’aprofundiment. El taller serà un fòrum per a compartir coneixement i experiència entre els participants i els professors.

 

Kirstie Simson (UK) és coneguda avui en dia com una excel·lent mestra i una artista captivadora i capdavantera en el camp de la dansa d’improvisació. Actualment ocupa un càrrec a la Universitat d’Illinois, i continua ensenyant per tot el món. Ha estat una explosió contínua en l’escena de la dansa contemporània, mostrant al públic la seva vitalitat en la creació instantània i en la improvisació. Anomenada “una força de la naturalesa” pel New York Times, és una mestra i ballarina premiada que ha “immensament enriquit i ampliat els límits de la nova dansa”, segons la revista Time Out de Londres

Michael Schumacher és una artista amb arrels en la dansa clàssica i moderna. Ha estat membre de diverses companyies innovadores, incloent Ballet de Frankfurt, Twyla Tharp Dance, Ballet Feld, Pretty Ugly Dance Company, i Magpie Music Dance Company. Com a artista independent, ha aparegut en produccions de Peter Sellars, William Forsythe, Dana Caspersen, Sylvie Guillem, Mark Haim, Paul Selwyn Norton, i Anouk van Dijk. Treballant com a ballarí, coreògraf i mestre, Schumacher ha desenvolupat un enfocament únic per a la disciplina de la improvisació. Schumacher resideix a Amsterdam i dóna tallers d’anàlisi del moviment i la improvisació en tot el món i ha rebut nombrosos premis.

 

Com fer la inscripció?

Enviar un correu electrònic a aula@lacaldera.info adjuntant un currículum i especificant els cursos que es volen fer.

Per reservar la plaça és indispensable pagar el 50% per avançat.

Un cop començat el curs la quantitat abonada no es retornarà en cap cas.

El pagament es podrà fer per transferència bancària, o bé, en efectiu a les oficines de La Caldera (C/ Eugeni d’Ors 12) en horari d’oficina: de dilluns a dijous de 10 a 14 i de 15.30 a 18h i els divendres de 10 a 14h.

Les transaccions internacionals han de ser en euros.

Les despeses generades per aquestes transaccions aniran a càrrec del remitent.

Cada estudiant és responsable del seu propi allotjament i desplaçament al lloc on es realitza el workshop o laboratori.

Descomptes:

Si pagues abans del 2 de maig 30% de descompte.

Si fas 3 cursos consulta el teu descompte.

Socis i residents de la Caldera, amics d’Àngels Margarit/cia. Mudances i socis de l’APdC: 20% de descompte.

Els descomptes no són acumulables.

Un projecte de En col·laboració amb
logoMUD La_Caldera