Replegament provisional


Durant més de 33 anys, Àngels Margarit / cia. MUDANCES ha estat una estructura de creació, producció i recerca a través de la qual he pogut desenvolupar molts projectes artístics i pedagògics entorn de la dansa.

Àngels Margarit / cia. MUDANCES ha estat una aventura compartida amb un gran nombre d’artistes i altres professionals que han aportat el seu talent i treball per fer possibles els projectes en els quals ens hem endinsat al llarg dels anys.

Des dels inicis, la creació i la recerca en el llenguatge de la dansa, la interdisciplinarietat i l’exploració de nous formats, han estat elements clau de les propostes artístiques orientades a ampliar els límits de la disciplina i els llocs i àmbits on se l’esperava.

Des d’Àngels Margarit / cia. MUDANCES hem impulsat i produït espectacles escènics, videodansa, creació musical, projectes de formació, pedagogia i comunitat, espais de treball, festivals, publicacions, etc.

Com a estructura, Àngels Margarit / cia. MUDANCES ha lluitat en tot moment per millorar les condicions de treball, dignificar i professionalitzar el sector, des d’una resistència activa i compromesa.

A Àngels Margarit / cia. MUDANCES no ha estat mai més important l’escenari que l’espai d’assaig, el vestuari que l’oficina; el rigor i el compromís artístic han estat també ètics, i això crec que ha generat una manera de relacionar-nos, d’entendre l’ofici, la tasca, de teixir complicitats, que ens ha permès una experiència artística i vital inoblidable.

Des de març del 2017, dirigeixo el Mercat de les Flors -càrrec que és incompatible amb la creació pròpia-, desplegant un projecte que va fins a la temporada 2021/22.

Àngels Margarit / cia. MUDANCES està en un replegament provisional, perquè malgrat que pugui ser definitiu en la seva forma, les arrels que ens ha donat seguiran creixent i florint per algun lloc.

Gràcies a tots els que heu fet possible i compartit Àngels Margarit / cia. MUDANCES en algun moment.

 

Àngels Margarit