Curs de dansa contemporània amb Jeremy Nelson

del 18 al 22 de novembre de 2014
al Graner.

Curs especialmente dirigit a professionals de la dansa: ballarins, mestres, coreògrafs, estudiants avançats.

Les classes de Jeremy Nelson estan marcades pels més de 25 anys d’estudi continu del treball de Barbara Mahler i Susan Klein, i en els darrers anys també pels estudis en Alexander Technique®, Bodymind Centering® i Feldenkreis Method.

La classe focalitza en la integració d’aquesta recerca i del treball d’alineació en el moviment. Ens centrarem principalment en el treball al voltant de l’estructura de l’esquelet i les seves connexions, permetent més mobilitat i lleugeresa en la musculatura superficial i una utilització més eficient del terra. La intenció és que cada estudiant pugui experimentar i desenvolupar aquesta consciència corporal en el seu cos i reconèixer la seva individualitat.

Incorporarem una varietat d’aproximacions que inclouen improvisació i manipulacions en parelles que ajuden a aprofundir la nostra consciència i que ens donen l’oportunitat d’experimentar algunes d’aquestes idees d’una manera física. Conduirem el nostre treball cap a accions i moviments senzills per tal de provar i integrar aquesta nova consciència en els patrons de moviment del nostre cos.

A la segona part de la classe, aquesta informació nodrirà i s’integrarà en una classe més tècnica i estructurada formalment. A partir d’exercicis senzills construirem frases de moviment que exigeixen moure’s més audaçment i dinàmicament.

del 18 al 22 de novembre de 2014
de 9:30 h a 13.00 h
al Graner, C/ Jane Addams 14-16, 08038 Barcelona

Preu: 150,00 €
* amics Mudances, alumnes m.a.p. i socis APdC: 10% de descompte

Informació i inscripcions: mudances@margarit-mudances.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *