m.a.p. Taller amb Àngels Margarit, del 20 al 24 de juliol 2015

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

A la piconera. Carrer de Sancho Marraco 6, Barcelona
+ Informació i inscripcions: mudances@margarit-mudances.com

Angels_taller_juliol

Del 20 al 24 de juliol de 10:00h a 15:00h. A la Piconera
Preu: 160€. 10% de descompte amb carnet de l’APDC 10% i persones que ja han fet d’altres cursos m.a.p. 2014-15

L’espai del cos i el cos a l’espai

Aquest curs és una aproximació al llenguatge i eines de composició que A. Margarit ha elaborat a través dels diferents solos i creacions per a Àngels Margarit/cia. MUDANCES i va dirigida a estudiants i professionals que el vulguin conèixer.

Entrenament i materials Mudances

La primera part proposa un tipus d’entrenament que va escalfant i activant el cos de dins a fora, de lent a rapit, de l’horitzontal a la vertical. A base d’estiraments i col·locació anirem buscant la funcionalitat del moviment tenint en compte l’estructura de l’esquelet i les seves connexions, alhora que ens prepara per entendre des de quina consciencia física i organització estructural el cos es mourà i es relacionarà amb l’espai en les seqüències de moviment més complexes, dinàmiques i desplaçades a l’espai que aprendrem. És especialment important el treball del terra com a suport, el lideratge de la columna, les espirals i els ancoratges i projecció del moviment a l’espai.

Les seqüències que utilitzem pertanyen a materials de repertori de Àngels Margarit/cia. Mudances i jugarem amb elles a través de diferents propostes.

Labo, eines de recerca, composició i improvisació de moviment

La segona part proposa un laboratori orientat cap a la composició, la improvisació i el joc, posant un èmfasi especial en la percepció i exploració de l’espai, com a experiència compartida, com a element essencial d’una escriptura física: pensem en el cos com a territori i paisatge, com a espai que es transforma i transforma, en relació amb ell mateix i amb els altres. Aquesta segona part cerca ampliar els registres físics que utilitzem al moure’ns, el treball és individual a partir de les característiques i habilitats particulars de cada ballarí i també amb parelles i/o grups per produir situacions de composició compartida interaccionant amb el grup.

La Piconera